Vesminte brodate cu trandafiri – verde

Vesminte brodate cu trandafiri.
Traditia crestina ne invata ca verdele este culoarea vietii si a Sfantului Duh. Tinand cont de acest lucru slujitorii Domnului imbraca aceste vesminte preotesti la sarbatoarea Pagararii Sfantului Duh, iar in unele zone si la sarbatoarea Floriilor. Trandafirii ca simbol al elegantei si al frumusetii impodobesc acest vesmant facandu-l deosebit atat prin cromatica, cat si prin finetea broderiei. Felonul este impodobit de jur-imprejur cu aranjamente de trandafiri, iar pe spate troneaza icoana Mantuitorului Iisus Hristos sustinuta de ramuri florale. Medalioanele cu cei patru evanghelisti de pe epitrahil sunt scoase foarte frumos in evidenta de florile si de crucile ce le incadreaza intr-un mod armonios. Stiharul in partea de jos este ornat cu acceasi broderie de pe felon, iar manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase, sunt brodate in ton cu vesmantul.       Icoana de pe vesmant se poate schimba la cererea clientului fara nici un cost suplimentar. Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-15 verde Categorii: ,

2.500 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Trandafiri

2 recenzii pentru Vesminte brodate cu trandafiri – verde

  1. Elena Manea

    Recomand cu încredere , foarte frumos lucrate de o calitate deosebita,mii de felicitari firmei și croitoreselor sint super az am primit comanda va mulțumesc dun suflet , Doamne ajuta 👏👏👏

  2. Elena Manea

    Veștmintele sint de o calitate superioară ,broderia este impecabila, împachetate și transportate corespunzător , recomand cu încredere !

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…