Vesminte brodate cu trandafiri – verde

Vesminte brodate cu trandafiri.
Traditia crestina ne invata ca verdele este culoarea vietii si a Sfantului Duh. Tinand cont de acest lucru slujitorii Domnului imbraca aceste vesminte preotesti la sarbatoarea Pagararii Sfantului Duh, iar in unele zone si la sarbatoarea Floriilor. Trandafirii ca simbol al elegantei si al frumusetii impodobesc acest vesmant facandu-l deosebit atat prin cromatica, cat si prin finetea broderiei. Felonul este impodobit de jur-imprejur cu aranjamente de trandafiri, iar pe spate troneaza icoana Mantuitorului Iisus Hristos sustinuta de ramuri florale. Medalioanele cu cei patru evanghelisti de pe epitrahil sunt scoase foarte frumos in evidenta de florile si de crucile ce le incadreaza intr-un mod armonios. Stiharul in partea de jos este ornat cu acceasi broderie de pe felon, iar manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase, sunt brodate in ton cu vesmantul.       Icoana de pe vesmant se poate schimba la cererea clientului fara nici un cost suplimentar. Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-15 verde Categorii: ,

2.750 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale, Trandafiri

10 recenzii pentru Vesminte brodate cu trandafiri – verde

 1. Elena Manea

  Recomand cu încredere , foarte frumos lucrate de o calitate deosebita,mii de felicitari firmei și croitoreselor sint super az am primit comanda va mulțumesc dun suflet , Doamne ajuta 👏👏👏

 2. Elena Manea

  Veștmintele sint de o calitate superioară ,broderia este impecabila, împachetate și transportate corespunzător , recomand cu încredere !

 3. George

  Superb vesmantul. Este foarte frumos lucrat, arata ca in fotografie. Corectitudine la periada de livrare, personalul cu multa rabdare . Recomand cu incredere.

 4. Pr. Daniel

  Profesionist lucrat! Am dat doar câteva date iar dânșii au lucrat extraordinar de bine pe masura mea , fapt care m- a determinat să mai comand două din modele și culori diferite. Sunt foarte multumit iar dacă doriți ceva frumos și de calitate nu ezitați să comandanți, merită toți banii!

 5. Lucia

  Recomand cu incredere!Sunt lucrate f.bine cu profesionalism!Sunt de o calitate superioara!Sunt f.promti si respecta termenul de livrare!Chiar recomand cu tot dragul!

 6. Mociran Daniel

  Foarte bună calitate a vesmintelor, frumos realizate, o opera de artă. Sunt foarte mulțumit atât de veșminte, cât și de promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovada administratorii. Mulțumesc și promit să revin curând cu noi comenzi!

 7. Rus Gheorghe

  A fost o binecuvântate să colaborăm, superbe, deosebit lucrate cu grijă și pricepere, este a treia oară când primim veșminte și mereu am fost încântați de dragostea și priceperea cu care au fost lucrate, felicitări și mulțumiri! Pr.Gheorghe Rus.

 8. Preot STEFAN

  ” Onestitate in calitate, promtitudine si seriozitate…”
  Mai adaug un gand si care va spune totul despre dansii si calitatea vesmintelor pe care le executa: exceptional.
  Voi reveni cu toata bucuria cat mai curand pentru o noua comanda…
  Va multumesc!
  Gandul cel bun!

 9. Delia A.

  Am comandat recent acest veșmânt preoțesc în varianta verde, motivat nu doar de frumusețea expusă în fotografii, dar și de recenziile total pozitive ale altor clienți. Și s-a dovedit că am făcut o alegere excelentă!
  Lucrarea este de mare calitate, cu atenție pentru detalii și executată excepțional. Broderia este de vis. Și extrem de important – punctualitatea livrării, exact atunci când mi s-a spus că se livrează, s-a livrat (ambalat cu grijă și finețe).
  Prin urmare, am mai revenit cu o comandă și pot spune că recomand cu drag tuturor celor care caută un produs de mare calitate!

 10. Pr. IOAN MARIAN

  Am primit veșmântul de la dumneavoastră, sunt foarte plăcut impresionat de calitatea materialului și a broderiei, totul la superlativ! Dumnezeu să vă dea putere de muncă pentru a realiza cât mai multe veșminte preoțești. Cu siguranță o să revin și cu alte comenzi. Doamne ajută!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…