Vesmant preotesc Pomul Vietii grena

Vesmant preotesc Pomul Vietii.

“Eu sunt vita, voi sunteti mladitele. Cel ce ramane intru Mine si Eu in el, acela aduce roada multa, caci fara Mine nu puteti face nimic.” Ioan 15:5.

          Acest vesmant preotesc a fost conceput plecand de la cuvintele Mantuitorului Hristos amintite mai sus. 

          Mantuitorul Iisus Hristos e in mijlocul pomului ca element central al modelului, de la care pleaca mladitele pe care sunt asezati cei 12 apostoli. Epitrahilul este infrumusetat cu aceleasi mladite ce incadreaza foarte frumos atat crucile cat si pe cei patru evanghelisti.

          Icoanele brodate, frumusetea broderie si galonul brodat, fac ca acest vesmant sa fie unul unic si pretios.

Vesmantul este brodat pe catifea de bumbac de cea mai buna calitate si are ca parte integranta acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Pomul Vietii - grena Categorii: ,

6.850 lei

Informații suplimentare

Categorie

Vesminte brodate

2 recenzii pentru Vesmant preotesc Pomul Vietii grena

 1. Mușat Vasile Cristinel

  Am achiziționat acest veșmânt și vreau sa zic ca merită toți banii. O frumusețe și o calitate extraordinare, de drag slujești cu el. Seriozitate și mult profesionalism regăsesc la această echipă, de aceea o recomand cu încredere. Doamne ajută!

 2. Iacob leonard

  Hristos a înviat!
  Am mai comandat și alte veșminte de la SIMCRI BROD ,pe catifea mov,neagra pentru Postul mare,pe alb cu Învierea ,dar model cu pomul vieții care este unicat nu am avut și mi-l doream nespus de mult .L-am primit in Vinerea Mare și l am îmbrăcat cu mare drag de Înviere și ieri de ziua hramului bisericii noastre Sf Gheorghe.
  Doresc sa mentionez un aspect deosebit de important ,mereu am urmărit și cercetat cu maximă atenție foarte multe site-uri de veșminte preoțești pentru acest model ,erau toate plăcute și nu contest truda și efortul de care dau dovada toți in a și întrece calitatile de executare ,cu toții sunt de apreciat ,însă cum a fost lucrat la această firmă spune tot !!!
  Artă ,măiestrie si adevărați profesioniști care s-au întrecut pe ei înșiși.Cu tot dragul si încrederea ii recomand pentru a mai face fericiti pe mulți frați preoti si prin ei de a bucura sufletele multor credincioși !Dumnezeu sa le poarte de grija si sa binecuvânteze toate lucrările pe care le săvârșesc!🙏

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…