Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului – crem

Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului.

Florile din vesmant de inspiratie greceasca numite si “flori de gheata”, sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Iisus Hristos.

Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Epitrahilul este brodat in partea superioara cu icoanele Maintuitorului Iisus Hristos si a Maicii Domnului, iar mai jos sunt cei patru evanghelisti: Sfantul Evanghelist Matei, Sfantul Evanghelist Marcu, Sfantul Evanghelist Luca si Sfantul Evanghelist Ioan.

Felonul la piept este înfrumusetat cu icoanele Mantuitorului si a Maicii Domnului în medalion, iar pe spate cu icoana Invierii Domnului sustinuta de doi ingeri.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.
Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Invierea-1 crem Categorii: ,

3.300 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

5 recenzii pentru Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului – crem

 1. Bela Marius Valentin

  Profesionalism, promptitudine, seriozitate sunt cuvintele care descriu cel mai bine munca pe care o depuneți, mulțumesc încă o dată pentru comanda și cu siguranță vom mai avea colaborări.

 2. COSMIN

  Foarte mulțumit de calitatea și frumusețea vesmantului conandat
  Recomand cu cea mai mare încredere!

 3. Cernica Maria

  Domnule Cristian,
  Încep prin a vă spune,sincer , am avut mari ,mari emoții.Este primul veșmânt comandat ,am rămas „fără cuvinte”impresionată de calitatea produsului ,ambalarea acestuia și da,ați avut mare dreptate în realitate este mult mai frumos.Recomand cu cea mai mare încredere,sunteți o echipă cu mâini de aur.Dumnezeu să vă dăruiască multă sănătate și mult succes în activitate atât dumneavoastră cât și întregii echipe.Cu drag o să mai revin și o să vă recomand din suflet!

 4. Laurențiu

  Am comandat aceste veșminte și pot spune că am fost impresionat! Veșmintele au fost perfecte din toate punctele de vedere! Felicitări! Voi comanda numai de la dvs și vă voi recomanda cu drag și altor preoți!
  Vă mulțumesc mult!

 5. Pr. Vasile

  Doamne ajuta tuturor! Vreau să îmi exprim bucuria pe care am avut-o atunci când am primit coletul cu veșmintele comandate. Primul rand de veșminte comandate de mine, cu emoții, însă chiar am rămas impresionat. Ambalate superb, mărimea perfecta pt mine. Sunt lucrate perfect, foarte îngrijit și cu materiale de calitate. Recomand cu mare drag!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…