Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului – crem

Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului.

Florile din vesmant de inspiratie greceasca numite si “flori de gheata”, sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Iisus Hristos.

Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Epitrahilul este brodat in partea superioara cu icoanele Maintuitorului Iisus Hristos si a Maicii Domnului, iar mai jos sunt cei patru evanghelisti: Sfantul Evanghelist Matei, Sfantul Evanghelist Marcu, Sfantul Evanghelist Luca si Sfantul Evanghelist Ioan.

Felonul la piept este înfrumusetat cu icoanele Mantuitorului si a Maicii Domnului în medalion, iar pe spate cu icoana Invierii Domnului sustinuta de doi ingeri.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.
Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Invierea-1 crem Categorii: ,

3.300 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

2 recenzii pentru Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului – crem

  1. Bela Marius Valentin

    Profesionalism, promptitudine, seriozitate sunt cuvintele care descriu cel mai bine munca pe care o depuneți, mulțumesc încă o dată pentru comanda și cu siguranță vom mai avea colaborări.

  2. COSMIN

    Foarte mulțumit de calitatea și frumusețea vesmantului conandat
    Recomand cu cea mai mare încredere!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…