Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului – alb

Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului.

Florile din vesmant de inspiratie greceasca numite si “flori de gheata”, sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Iisus Hristos.

Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Epitrahilul este brodat in partea superioara cu icoanele Maintuitorului Iisus Hristos si a Maicii Domnului, iar mai jos sunt cei patru evanghelisti: Sfantul Evanghelist Matei, Sfantul Evanghelist Marcu, Sfantul Evanghelist Luca si Sfantul Evanghelist Ioan.

Felonul la piept este înfrumusetat cu icoanele Mantuitorului si a Maicii Domnului în medalion, iar pe spate cu icoana Invierii Domnului sustinuta de doi ingeri.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.
Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Invierea-1 alb Categorii: ,

2.500 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

1 recenzie pentru Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului – alb

  1. Maria Brateanu

    Am descoperit site-ul intr-o seara de noiembrie, anul trecut. Dupa o prospectare mai ampla, vizitand mai multe site-uri de profil, am decis impreuna cu Parintele sa alegem acest model, pentru Sarbatoarea Pascala. Am dat comanda telefonic la finalul lunii februarie iar pe 1 aprilie era deja livrat. Aveam emotii, intrucat ni s-au solicitat doar cateva detalii legate de inaltime, greutate si masura de la camasa. Sincer, nu mi-am imaginat ca e suficient, insa am lasat flerul sa lucreze, sa am incredere in profesionisti. Surpriza a fost imensa, la deschiderea coletului. Dovada de mare finete, delicatete sufleteasca, arta, in adevaratul sens al cuvantului. Arta de a-l respecta pe client, oricine ar fi el, de a i te adresa uman, direct, prin intermediul unui mesaj de multumire, scris de mana! Oare cati mai fac asta? Un element de diferentiere imens! Cat despre ce era in colet, vesmantul proriu-zis, o bijuterie! Executat impecabil, cu o linie extrem de eleganta, cu o expresivitate a chipurilor icoanelor brodate, de parca ar fi vii. Ambalat impecabil, in harte de matase. Unui vesmant alb de catifea, brodat, nici nu i s-ar fi potrivit altceva! Chapeau! Experienta colaborarii cu Domnul Cristian, reprezentantul acestei pepiniere care ofera bucurie ochiului si sufletului imi va ramane ca un mare dar, pentru care ii multumesc. Felicitari pentru tot ce faceti, cu siguranta veti ramane una dintre cele mai frumoase experiente traite, privind comenzile online!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…