Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului – alb

Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului.

Florile din vesmant de inspiratie greceasca numite si “flori de gheata”, sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Iisus Hristos.

Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Epitrahilul este brodat in partea superioara cu icoanele Maintuitorului Iisus Hristos si a Maicii Domnului, iar mai jos sunt cei patru evanghelisti: Sfantul Evanghelist Matei, Sfantul Evanghelist Marcu, Sfantul Evanghelist Luca si Sfantul Evanghelist Ioan.

Felonul la piept este înfrumusetat cu icoanele Mantuitorului si a Maicii Domnului în medalion, iar pe spate cu icoana Invierii Domnului sustinuta de doi ingeri.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.
Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: Invierea-1 alb Categorii: ,

3.300 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

10 recenzii pentru Vesmant brodat pentru slujba Invierii Domnului – alb

 1. Maria Brateanu

  Am descoperit site-ul intr-o seara de noiembrie, anul trecut. Dupa o prospectare mai ampla, vizitand mai multe site-uri de profil, am decis impreuna cu Parintele sa alegem acest model, pentru Sarbatoarea Pascala. Am dat comanda telefonic la finalul lunii februarie iar pe 1 aprilie era deja livrat. Aveam emotii, intrucat ni s-au solicitat doar cateva detalii legate de inaltime, greutate si masura de la camasa. Sincer, nu mi-am imaginat ca e suficient, insa am lasat flerul sa lucreze, sa am incredere in profesionisti. Surpriza a fost imensa, la deschiderea coletului. Dovada de mare finete, delicatete sufleteasca, arta, in adevaratul sens al cuvantului. Arta de a-l respecta pe client, oricine ar fi el, de a i te adresa uman, direct, prin intermediul unui mesaj de multumire, scris de mana! Oare cati mai fac asta? Un element de diferentiere imens! Cat despre ce era in colet, vesmantul proriu-zis, o bijuterie! Executat impecabil, cu o linie extrem de eleganta, cu o expresivitate a chipurilor icoanelor brodate, de parca ar fi vii. Ambalat impecabil, in harte de matase. Unui vesmant alb de catifea, brodat, nici nu i s-ar fi potrivit altceva! Chapeau! Experienta colaborarii cu Domnul Cristian, reprezentantul acestei pepiniere care ofera bucurie ochiului si sufletului imi va ramane ca un mare dar, pentru care ii multumesc. Felicitari pentru tot ce faceti, cu siguranta veti ramane una dintre cele mai frumoase experiente traite, privind comenzile online!

 2. IENEA ADRIAN

  Am sa încep prin a mulțumi lui Dumnezeu ca m-a făcut să mă opresc la acest sait cu veșminte.Am un duhovnic ,un părinte pe care îl iubesc foarte mult și căruia îi mulțumesc pentru că este aproape de mine și de familia mea,de aceea mi-am dorit să-i comand un rând de veșminte mai deosebite ,ceva mai special și aici am găsit ceea ce căutam, chiar mai mult de căt mă așteptam. Când a ajuns coletul eram nerăbdător să -l deschid, și surpriza a fost și mai mare cănd am văzut bijuteria dinăuntru, chipurile icoanelor brodate și colorate parcă erau vii am rămas uimit chiar nu mă așteptam să arate așa de bine.Vă mulțumesc și vă felicit din suflet pentru tot ceea ce faceți.

 3. Alexandru

  O echipa de oameni responsabili și foarte atenti când vine vorba de clientii lor . M-a bucur ca am comandat de pe acest site veșminte. Despre veșminte doar cuvinte de lauda când vine vorba de calitate și rafinamentul cu care au fost lucrate .
  Toată încrederea .

 4. Ilie

  Azi am primit comanda cu veșmântul. Sper sa fie o surpriza foarte plăcută părintelui duhovnic acum în Postul Mare. Când l-am deschis am rămas fără cuvinte. Totul este la superlativ începând de la lucru, Tesatura, brodat icoane, chiar și împachetat.
  Mulțumesc bunului Dumnezeu ca am găsit acest site și mi-ați onorat comanda într-un timp foarte scurt. Va mulțumesc din suflet și va urez :sănătate, putere de munca și cât mai multe realizări pe viitor.
  ,, SĂRBĂTORI LUMINATE,,

 5. Ilie

  Azi am primit comanda cu veșmântul. Sper sa fie o surpriza foarte plăcută părintelui duhovnic acum în Postul Mare. Când l-am deschis am rămas fără cuvinte. Totul este la superlativ.de la lucru, Tesatura, brodat icoane și pana la împachetare. Va mulțumesc pentru ca. mi-ați onorat comanda într-un timp foarte scurt. Mulțumesc bunului Dumnezeu ca mi-a scos acest sait în cale. Va doresc sănătate. putere de munca și cât mai multe realizări.
  ,, Sărbători luminate”

 6. Harsan Mircea

  Astăzi am primit comanda. Sunt foarte mulțumit și incantat de acest veșmânt. Vă mulțumesc mult și recomand cu încredere. Sărbători fericite și pline de bucurie!

 7. Paun Cristina

  Felicitari pentru acest vesmant preotesc minunat este o bijuterie! Recomand din tot sufletul , sunteti foarte seriosi! Va dorcsc sarbatori pascale binecuvantate !

 8. Marcel Traistă

  Doamne ajută ! Tocmai ce am primit rândul de veșminte preoțești comandat la dumneavoastră. Toată aprecierea pentru calitatea materialelor, pentru seriozitate și pentru modul deosebit de expediere. Vă mulțumesc ! Doamne ajută să mai colaborăm !
  Pr. Marcel – jud. Vaslui

 9. Gabriela Mărgărit

  Doamne ajută! Veșmântul a ajuns cu bine, părintele l-a probat și îi vine turnat. Deosebit de amabili, calitate exceptionala a materialelor și lucrăturii, respectarea termenului de execuție și chiar devansarea lui. Recomand cu căldură și multă incredere, nu ezitați să colaborați cu aceasta firma. Veți aduce multă mulțumire și bucurie unui parinte. Mult ajutor de Sus!

 10. Vlad Andrei-Mitruț

  Am rãmas impresionat de aceste frumoase veşminte. Sunt mai frumoase în realitate decât se vãd pe site. Culorile şi textura sunt atât de clare şi frumos aşezate. Pe lângã asta, modul în care au fost împachetate, demonstreazã profesionalism şi seriozitate. Recomand cu toatã inima. Doamne ajutã tuturor!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…