Vesminte brodate cu spice de grau si vita de vie – catifea albastra

Vesminte brodate cu spice de grau si vita de vie.

Vita de vie, simbol al Sangelui Mantuitorului Iisus Hristos, si spicul de grau ca simbol al Trupului lui Hristos – Sfanta Euharistie, innobileaza acest vesmant preotesc formand un model amplu ce incepe din partea din fata a felonului, de la piept, pana in spate. Vita de vie se impleteste armonios cu spicele de grau si pe epitrahil, formand o ghirlanda ce inconjoara si pune in evidenta Sfanta Cruce. Spicele in combinatie cu vita de vie infrumuseteaza si stiharul in partea de jos, iar braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase, sunt si ele brodate in ton cu restul vesmantului.

Frumusetea acestui vesmant preotesc este data si de materialul din care este confectionat, catifea albastru regal, care are proprietatea de a pune in valoare broderia in toata splendoarea ei.

Traditia crestina ne invata ca albastru este culoarea Maicii Domnului, drept urmare vesmintele sunt potrivite pentru a fi purtate la sarbatorile inchinate ei, dar si in duminicile si sarbatorile de peste an.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-20 catifea albastra Categorii: ,

3.100 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie si spice de grau

Recenzii

  1. Baciu

    Un produs de calitate . Culoarea este superba! Un albastru regal de vis! Termenul de livrare a fost respectat ! Va mulțumesc! Recomand cu încredere!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…