Vesmant brodat cu spice de grau si vita de vie – rosu

Vesmant brodat cu spice de grau si vita de vie.

Culoarea rosie a vesmintelor preotesti ne duce cu gandul la Sangele lui Hristos varsat pe Cruce, dar si de sangele sfintilor martiri. Aceasta culoare slujitorii bisericii o poarte la sarbatorile sfintilor mucenici, la Inaltarea Sfintei Cruci, dar si la Craciun, in acest caz culoarea rosie aducandu-ne aminte de Nasterea Domnului.

Spice de grau si ramuri de vita de vie infrumuseteaza acest vesmnat incepand din fata, de la piept, pana in spate unde se termina intr-un model central. Felonul este innobilat cu icoana lui Iisus-Blandul Pastor, iar epitrahilul cu icoanele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele brodate in ton cu vesmantul, iar galonul brodat ii sporeste frumusetea si eleganta.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

 

SKU: B-203 rosu Categorii: ,

3.000 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Vita de vie si spice de grau

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu spice de grau si vita de vie – rosu”

S-ar putea să-ți placă și…