Vesmant brodat cu rugi de trandafiri – negru

Vesmant brodat cu rugi de trandafir.

Culoarea neagra a vesmintelor preotesti simbolizeaza pocainta si intristarea, iar preotii le imbraca in perioada Postului Mare, la inmormantari si diverse servicii religioase funebre.

Rugii de pe vesmant simbolozeaza coroana de spini pus ape capul lui Iisus, iar culoarea grena a trandafirilor ne duce cu gandul la Sangele Mantuitorului, varsat pe Cruce. Trandafirii se impletesc formand un model ce orneaza felonul in partea de jos; trandafirii incep din fata si se continua in partea din spate unde formeaza un amplu model ce urca pana la rama ce incadreaza icoana de pe felon. Acelasi model de data aceasta inconjoara crucile de pe epitrahil, orneaza stiharul in partea inferioara, si infrumuseteaza braul, manecutele si acoperamintele pentru Sfintele Vase.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-101 negru Categorii: ,

2.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Trandafiri

4 recenzii pentru Vesmant brodat cu rugi de trandafiri – negru

 1. Pr. Adrian

  Un veșmânt elegant care dă cinste lui Dumnezeu prin tot ceea ce reprezintă. M-am bucurat duhovnicește în Postul Mare de un astfel de veșmânt.

 2. Ioana

  Sunt deosebite, elegante si sobre în același timp.

 3. Ioana

  Le-am făcut cadou, au fost o bucurie și binecuvântare. Deosebite.

 4. Ionuț

  Un veșmânt foarte frumos și sobru în același timp, potrivit pentru perioada posturilor. Material de calitate, mana de lucru asemenea, profesionalism și corectitudine. Recomand cu toată increderea.

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…