Vesmant brodat cu rugi de trandafiri – crem

Vesmant brodat cu rugi de trandafiri.

Rugii de trandafiri de pe acest vesmant preotesc simbolizeaza coroana de spini pusa pe capul lui Iisus in Saptamana Patimilor, drept pentru care si icoana de pe spatele felonului ne duce cu gandul la asta. La cererea clientului icoana poate fi inlocuita fara nici un cost suplimentar.

Trandafirii se impletesc armonios formand un model ce contureaza felonul de jur imprejur, incepe din fata si se termina in spate printr-un model central ce urca pana la rugii ce formeaza rama icoanei. Epitrahilul continua in aceeasu nota, de data aceasta rugii de trandafir iconjoara crucile de sus pana jos. Si stiharul acestui vesmant preotesc este brodat in partea inferioara, iar manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele la randul lor brodate in ton cu restul vesmantului.

Culoarea crem este foarte potrivita pentru slujirea Sfintei Liturghii din duminicile si sarbatorile de peste an.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-101 crem Categorii: ,

2.650 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Trandafiri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vesmant brodat cu rugi de trandafiri – crem”

S-ar putea să-ți placă și…