Vesminte preotesti brodate cu motive florale si icoane – crem/grena

Vesminte preotesti brodate cu motive florale si icoane.

Acest model de inspiratie greceasca, infrumuseteaza vesmintele preotesti facandu-le deosebite atat prin cromatica cat si prin finetea si broderiei. Flori de gheata – asa le numesc grecii. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului Mantuitorui Iisus Hristos.Vulturul bicefal incoronat  prezent inca din primele secole crestine in bisericile din Muntele Athos si pe steagul Imperiului Bizantin, innobileaza epitrahilul si acoperamintele pentru Sfintele Vase.Pe epitrahilul vesmantului gasim icoanele Maicii Domnulul si a Mantuitorului Hristos, iar mai jos chipurile frumos brodate ale celor patru evanghelisti: Matei, Marcu, Luca si Ioan. Pe felon troneaza icona Sfintului Gheorghe calare pe cal, sustinut parca de ingerii ce sunt martori ai vitejiei nemarginite si a credintei in biserica crestina pana la sacrificial suprem.

Manecutele, braul si acoperamintele pentru Sfintele Vase sunt si ele la randul lor brodate in ton cu vesmantul, iar galonul brodat aduce un spor de frumusete si eleganta.

Broderia vesmintelor este cu fir auriu in combinatie cu fir de matase grena.

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-10 crem-grena Categorii: ,

3.300 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Motive florale

11 recenzii pentru Vesminte preotesti brodate cu motive florale si icoane – crem/grena

 1. Virgil Draghici

  Vesmintele preotesti achiziționate sunt de o calitate deosebită!
  Am cumpărat acest vesmant pentru preotul paroh al Bisericii de care aparțin și va nu am cuvinte sa descriu încântarea dumnealui!
  Felicitări pentru dedicarea și profesionalismul cu care creați aceste veșminte!

 2. Rus Gheorghe

  Superbe…oameni minunați , vă mulțumesc pentru bucuria de a vă fi cunoscut și de a îmbrăca aceste minunate veșminte …Bunul Dumnezeu să vă dăruiască sănătate și putere de muncă! Cu recunoștință, Pr.Gheorghe Rus, Tărpiu, Bistrița-Năsăud.

 3. Cristiana

  Vesmintele sunt deosebite.
  Felicitari pt munca depusa.
  Recomand!!!!

 4. Gheorghe Cătălin Duminică

  Vesminte de o calitate excepțională. Calitatea materialului, detaliile broderiei și combinația de culori, raport calitate preț corect! Într-un cuvânt : EXCEPȚIONALE! Le port cu mare drag la fiecare slujbă. Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască sănătate și mulți ani, pentru faptul ca împodobiți Biserica și Slujitorii Sfintelor Altare! Pr. Duminica Gheorghe Cătălin – Rătești – Argeș

 5. Doina Niculae

  Vă iubesc! Vesmantul este de o calitate excepțională și este mai frumos decât în prezentare! Atât eu cât și părintele, beneficiarul „obietului de arta”, suntem ÎNCÂNTAȚI DE EL! FELICITĂRI și tot așa in continuare! Încredere maxima la cumpărare!

 6. Sut Adriana

  Veșmintele sunt minunate,deosebite,culorile,broderia si materialul sunt de calitate superioara,exact cum apar pe site.
  Sunt oameni foarte deosebiti,amabili și de încredere, au venit într-un timp foarte scurt de la comanda mea.
  Dumnezeu să le dea putere de muncă. 🙏🙏🙏

 7. Minea Vasile Georgică

  Hristos a Înviat! Nu vă luați după poze..este mult mai frumos!O mare bucurie am avut să primesc acest veșmânt lucrat cu mare dragoste și dăruire. Culori superbe,umbre,trăsături..este desăvârșirea în lucrarea vesmintelor.Și foarte important,seriozitate maximă. Voi reveni curând..sunt sigur!

 8. Marina Adrian Liviu

  Recomand cu încredere acest veșmânt! Este lucrat impecabil, și arată identic cu cel din descriere…..Sunt extrem de mulțumit de calitate și cu siguranță voi mai comanda de aici.
  Pr.Adrian-Liviu

 9. IacobMihaela

  Veșmintele sunt foarte frumoase,cu multa atenție pentru detalii și o broderie superba!
  Felicitări întregii echipe pentru munca și dăruirea depusă!

 10. Stoean David Dan

  Va multumesc si eu pentru colaborare si pentru celelalte lucruri oferite, procovat si de pus vesmantul. Ati dat dovada de seriozitate, de calitatea materialelor folosite (sunt preot de 17 ani si nu va spun din complezenta) si chiar doresc sa tinem legatura. Sa fiti sanatosi, bucurii alaturi de toti cei dragi, pace-n inima si zile pline de Lumina!
  Multumesc din suflet pentru tot!

 11. Cristina Elena Daneliuc

  Deosebit de frumos lucrat, material foarte calitativ, atenție deosebita la detalii. Am comandat pe felon cu Sf. Ioan Botezatorul, iar rezultatul a fost deosebit.
  Recomand cu toată încrederea!
  Foarte serviabili și prompti!
  Doamne ajuta!

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…