Vesmant brodat cu cruci bizantine – crem/grena

Vesmant brodat cu cruci bizantine.

Crucile ca semn al impacarii si al izbavirii noastre din pacat, infrumuseteaza aceste vesminte preotesti, care prin insasi simbolistica lor il fac unul special. Data fiind combinatia de culori, grena si auriu, acest vesmant poate fi purtat de catre sfintitii slujitori ai bisericii atat in duminicile si sarbatorile de peste an, cat si la sarbatoarea Inaltarii Sfintei Cruci, la praznuirea sfintilor martiri, dat fiind faptul ca rosu inchis simbolizeaza Sangele lui Hristos varsat pe Cruce, sau la Craciun, in acest caz culorea rosu/grena aducandu-ne aminte de Nasterea Domnului.

Fiecare cruce ce innobileaza vesmantul poarta in interiorul ei inscriptia IC XC NI KA- IISUS HRISTOS BIRUITORUL, inscriptie folosita si astazi la insemnarea (pecetluirea prescurilor).

Vesmintele sunt brodate pe lirino – un material grecesc de o calitate superioara special pentru vesminte.Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte materiale ce intra in componenta vesmintelor, fac ca acest produs sa isi pastreze frumusetea si durabilitatea peste timp.

La cerere vesmantul se poate confectiona pe orice culoare dorita de client, iar broderia se face în ton cu culoarea aleasa.

SKU: B-9 crem-grena Categorii: ,

1.900 lei

Informații suplimentare

Modele broderie

Sfanta Cruce

2 recenzii pentru Vesmant brodat cu cruci bizantine – crem/grena

  1. Cohuț Ioan

    Materiale de calitate! Cu toate că am făcut comanda online, veșmintele cad ca turnate!

  2. Claudiu Moldovan

    Doamne ajută ! Azi am primit un veșmânt modelul acesta, sunt profund impresionat de calitatea veșmintelor și seriozitatea celor care le produc.Recomand cu încredere acești oameni și ne rugăm pentru sănătatea și puterea lor de a face în continuare produse frumoase

Adaugă o recenzie

S-ar putea să-ți placă și…